Fonat és huzal kínálatunk részletes leírása

Kívánságának megfelelően a fonatainkat különböző vastagású horganyzott és fekete lágy-huzalból, valamint műanyaggal bevont huzalból készítjük, a magasságot pedig az Ön igényeihez igazítjuk! Többségében telkek, játszóterek és egyéb elkerítendő területek bekerítésére alkalmas, rombusz alakú spirális fonat, melyben a szálak egymásba fonódnak. tovább a kínálathoz>>


A vadháló alapanyaga magas szakítószilárdságú horganyzott lágyhuzal. A hálózatot a vízszintes szálakra feltekercselt függőleges huzalok adják, úgynevezett csuklósan kapcsolódó pontok adják a háló rugalmasságát. Ezáltal könnyen szállítható és kezelhető, mobilis és toldható. Könnyen kihúzható és telepíthető, rugalmasságával megvédi a vadakat, az ütközések után megtartja alakját. A hálót több típusban is megvásárolhatják, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb változatot. A kerítések élettartalma pedig évtizedekben mérhető!.. tovább a kínálathoz>>


Új szolgáltatásként vezettük be 2012-ben, hogy cégünk vállalja különféle hálós vagy táblás kerítésrendszerek telepítését. Díjtalan felmérés után az elfogadott árajánlatnak megfelelően szakembereink megépítve adják át Önöknek a megrendelt kerítéseket. Napjainkban értékeinknek megvédése és a területeink kijelölése érdekében szükség lehet kerítések építésére... tovább a kínálathoz>>

Fonatok

Kívánságának megfelelően a fonatainkat különböző vastagságú horganyzott és fekete lágy-huzalból, valamint műanyaggal bevont huzalból készítjük. A magasságot az Ön igényeihez igazítjük, 1,0; 1,25; 1,5 vagy ezektől eltérő méretekben is! Többségében telkek, játszóterek és egyéb elkerítendő területek bekerítésére alkalmas, rombusz alakú spirális fonat, melyben a szálak egymásba fonódnak. Fontos kiemelni, hogy a fonat végteleníthető!
A tartozékként biztosított huzalfeszítővel kényelmesen megfeszítheti a vezérhuzalt a kerítés építésekor, valamint a korrigálhatja a későbbi nyúlást is. A fonatokhoz a vezér- és kötözőhuzalt is egyaránt szolgáltatjuk.

Huzalok

A fenti termékcsoportban szerepelnek a hidegen húzott bevonatlan acélhuzalok, ezek lágyított tovább feldolgozott termékei: a fekete lágyhuzal és tüzihorganyzott lágyhuzal, tüzihorganyzott félkemény és kemény huzalok.
Minkét esetben az alapanyag minősége ST 37-2 vagy RST 37-2. A szakító szilárdság: 450-530 N/mm2 A fekete lágyhuzal vékony méretben alkalmas virághuzaloknak, kötöző huzalnak. Vastagabb méretben karámok kialakítására (pl: vaddisznók), de beton koszorúkhoz is. A Horganyzott lágyhuzalokat drótfonatok, vadhálók, tüskéshuzal készítésére ajánljuk, de alkalmas kerítések, szőlő támrendszerek, málnások kordonaihoz is.
Rendszerint ajánljuk mezőgazdasági, erdészeti és magánszemélyek figyelmébe.
50 – 80 kg –os karikákban, három helyen szorosan átkötve. Külön kérésre 600 – 800 kg –os bálákban is szállítjuk. Vadriasztó huzalként 1,8 mm átmérőjű SÁRGA színű PVC-vel bevont huzalt alkalmazunk, mely a vadháló tetején riasztólag hat a vadakra. A tüskéshuzal dupla szálból és tüskékből áll, és a különféle kerítések tetején elhelyezve ajánljuk, ami megakadályozza a kerítés átugrását. Két tekercssúlyban szerelve: 20 és 10 kg. 1 kg. = 10 fm.

Termékkínálat:


Ügyfeleink az alábbi szolgáltatások közül válaszhatnak:

Több, mint 20 év tapasztalatával igyekszünk ügyfeleink számára a legtöbbet nyújtani!

Elégedett partnereink:

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Telefon: +36 30/943 7687
Email: info@raktarszer.hu