Kerítésrendszerek kiépítése

Új szolgáltatásként vezettük be 2012-ben, hogy cégünk vállalja különféle hálós vagy táblás kerítésrendszerek telepítését. Díjtalan felmérés után az elfogadott árajánlatnak megfelelően szakembereink megépítve adják át Önöknek a megrendelt kerítéseket.

Napjainkban értékeinknek megvédése és a területeink kijelölése érdekében szükség lehet kerítések építésére. Ezek a kerítések készülhetnek:

Ezeknek a típusoknak rendkívül sok fajtája van, mind kivitel, mind méretek tekintetében. A fonatok készülhetnek horganyzott huzalból, vagy PVC bevonatos huzalból egyaránt! Méretük 2,0 méter magasságig terjedhet. A fonatos kerítésekhez szükség van vezérhuzalra, kötöző huzalra és feszítőre. A vadháló 2,2 méterig készül, és ami fontos, nincs szükség vezérhuzalra! Csak ki kell feszíteni az oszlopokhoz és fel kell rögzíteni és máris kész a kerítés.

A táblás kerítések fajtáinak rendkívül bő a választéka. Készülhet natúr, horganyzott és festett kivitelben, több színben. Magasságuk 2,2 méter lehet maximum. Formájuk, sűrűségük, huzalkiosztásuk nagyon bő választékot nyújt.

Kerítéseinkhez ajánljuk figyelmükbe az egyéb kiegészítőkön kívül fém oszlopainkat is! Minden típus használható és beépíthető bármilyen felhasználásra, csak a felhasználónak kell kiválasztania a számára megfelelőt!

Galéria

Ügyfeleink az alábbi szolgáltatások közül válaszhatnak:

Több, mint 20 év tapasztalatával igyekszünk ügyfeleink számára a legtöbbet nyújtani!

Elégedett partnereink:

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Telefon: +36 30/943 7687
Email: info@raktarszer.hu